2016. január 13., szerda

10.legjobb okos telefon

                                                          10.legjobb okos telefon

10.LG G3

A szépség megítélése ugyebár igen szubjektív dolog, mindenesetre nekünk és a környezetünkben élőknek nagyobb részt elnyerte a tetszését a G3, mely nemcsak az elődjénél, hanem koreai riválisánál is szebbre sikeredett. Azt nem állítanánk, hogy a Z2-nél gyönyörűbb lett, vagy, hogy a One (M8)-hoz hasonló valódi fémet virítana, de az összkép több mint harmonikus. Az ötféle színváltozatban készülő G3 8,9 milliméter vastag, hátfala pedig olyan körívet vonultat fel, mely könnyebbé teszi a készülék fogását. Az immár nem unibody kialakítású telefon műanyagból készült, de szálcsiszolt fémhatású hátlapja bármikor könnyen levehető, alatta pedig ott figyel egyrészt az aksi, másrészt a microSIM-slot, illetve a G2-ből sokak által hiányolt microSD bővítőhely. 


9.Google Nexus 5

Ahogy az iPhone esetében is volt, itt is a nagytesó megjelenése lehet az apropója annak, hogy még többen vegyék a kistesót. A Google nemrég dobta piacra a 6-os Nexust, így az 5-ös olcsóbban kapható. Legnagyobb előnye, hogy mivel a Google gyártja, a gyártó az androidon nem változtat, így sokkal gyorsabb, mint a többi gyártó androidos telefonja. Ráadásul a frissítések is korábban jönnek ki hozzá. A Business Insider szerint egyetlen hibája a gyenge kamerája.


8.Sony Xperia Z3


A Sony jelenlegi zászlóshajójának különlegessége nem csak a nagy felbontású kamerájában, hanem óriási, szintén nagy felbontású képernyőjében rejlik, sokkal inkább abban, hogy vízálló. Ha használója a tipikus balfék, aki mindent eltör, leönt, elejt, akkor ez lehet az ideális választás.

7.Samsung Galaxy S5
A Samsung legutolsó Galaxy telefonja sok tekintetben jobb, mint az előző évi Samsung, az S4. Ahelyett, hogy telerakták volna az előző modellt mindenféle felesleges kiegészítővel, ahogy nem egy gyártó teszi, a Samsung arra koncentrált, ami az embereknek a legfontosabb. A Galaxy S5-nek van a legjobb kijelzője a jelenleg megvásárolható telefonok közül.

6.OnePlus One
A kínai OnePlus startup cég ötlete, hogy a korábbi, silány minőségű kínai tömeggyártás béklyóit levetve magukról konkurenciájává váljanak a legnagyobb cégeknek. A OnePlus One ráadásul árban is veri a Samsungot és az Apple-t, miközben 5.5 hüvelykes kijelzője és erős szoftvere van. Van azonban hátránya is, nem is kicsi, például, hogy nagyon nehézkes a szervizeltetése és ahhoz, hogy vehess egy ilyet, egy OnePlus tulajdonos ajánlása kell.

5.Moto X
A Business Insider szerint a szeptemberben kiadott Motorola telefon előnyeiben nagyon hasonlít a Nexusokra, azaz a legcsupaszabb android fut rajta. Eszerint sokkal gyorsabb, jobban működik, mint a többi gyártó átvariált androidjai és a frissítések is korábban jönnek ki rá.


4.HTC One M8
Ismerős típus, ugye? A lista elején már szerepelt, az azonban csak a Windowsos testvér volt, amit Magyarországon nem is lehet kapni. A BI szerint ez a telefon a legjobb androidos választás, amit valaha gyártottak. Miért? Leginkább a dizájn miatt, erős, fém vázára nagyon szép, 5 hüvelykes kijelzőt varázsoltak.

3.Galaxy Note 4
Egy nem olcsó kategóriába eső modell következik. A Galaxy Note-ról azt írják, hogy a Samsung valaha gyártott legjobb terméke, köszönhetően a 5.7 hüvelykes képernyőnek. Ez olyan látványt nyújt, amit egyetlen másik modell sem tud. Ennek a telefonnak is lekerekített szélű és sarkú, fém kerete van, ami könnyen foghatóvá teszi. Aki megőrül a nagy képernyőkért, ezért is meg fog.

2. iPhone 6 Plus
Hiányzott is volna a toplista elejéről az utóbbi hónap szenzációja, a legújabb iPhone. Ez ráadásul a nagytesó, tehát a két kiadott modell közül a nagyobbik. A BI-nél kiemelik, hogy mennyire vékony, ragyogó és hogy fémből készült. Használói szerint nem is érződik rajta a hihetetlen mérete.

1.iPhone 6
A Business Insider szerint a nagytesónál csak egyetlen jobb telefon van, méghozzá a kistesó. Azt írják, hogy a tökéletes egyvelege a dizájnnak és a kiváló specifikációnak. Azt is leírják, hogy valószínűleg az Apple legjobb döntése volt, hogy az 5-ös és az 5S-hez képest emeltek a képernyő méretén is, 4-ről 4.7 hüvelykre.


 http://ricsike004.blogspot.hu/2015/12/a-vilag-leghoszabb-szavai.html
http://ricsike004.blogspot.hu/2015/12/vicces-nevek-1.html
http://ricsike004.blogspot.hu/2015/12/karacsonyi-etelek.html
http://ricsike004.blogspot.hu/2015/12/felelmetes-ijeszto-tortenetek-mariska.html
http://ricsike004.blogspot.hu/2016/01/dancso-peter_42.html
 http://ricsike004.blogspot.hu/2016/01/vicces-kepek.html
 http://ricsike004.blogspot.hu/2016/01/iskolai-menza.html
http://ricsike004.blogspot.hu/2016/01/zene-az-elet.html
http://ricsike004.blogspot.hu/2016/01/zene-az-elet.html
http://ricsike004.blogspot.hu/2016/01/zene-az-elet.html
http://ricsike004.blogspot.hu/2016/01/5legjobb-film.html
http://ricsike004.blogspot.hu/2016/01/leteznek-ufo-k.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése